VAKTIJA ZA 2022. GODINU ZA BiH

Modele de rochii pentru silueta mar

Podijeli ovaj sadržaj

Si daca in articolul antérieur va spuneam cum puteti afla care este forma CORPULUI vostru, dans acest articol o sa va dezvalui cateva Trucuri pentru a va imbraca fusiform, indiferent de forma CORPULUI pe care o aveti. En rand Primul, intrucat Zona superioara va atrage atentia, investeste timp si Bani intr-un sutien Care ITI vigne Perfect. Cauta PE Cat posibil Rochii cu decolteu in V, intrucat ELE vor crea impresia de alungire. Poarta jachete sau cardiganuri Lungi si structurate, Care acopera soldurile, deoarece ITI alungesc trunchiul si ajuta la camuflarea unei talii Pline. IAR pentru un efect Maxim, alege decolteuri in V si imprimeuri concentré catre Centrul CORPULUI, Care ingusteaza optique trunchiul. Forma CORPULUI Tau este de triunghi cu Varful in Jos sau “Mar”. Verifica si articolul http://www.marianaromanica.ro/cum-sa-te-imbraci-functie-de-forma-corpului-tau pentru referinte mai exacte! INSA Talia înaltă sau mai joasa nu este singurul artificiu prin care ITI Poti echilibra Vizual proportiile. Trunchiul va PAREA mai ingust intr-o Rochy ajustata USAMV CORPULUI, INSA rochiile pentru Silueta Mar nu sunt atat de restrictive. Alege o Rochy Tunica sau una in forma de A, Cu croiala dreapta, Care se largeste de la buste dans Jos, pentru A crea senzatia de continuitate. Forma trapézoïdale a rochiilor in stilul mode o alegere ideala, iar stilul Retro e mai Actual decat oricand! En plus, ELE echilibreaza soldurile inguste in raport cu bustul si Poti Adauga oricand o curea subtire intr-o nuanta contrastanta, in cel mai subtire punct al trunchiului, pentru un efect mai structurat. Femeile cu Silueta in forma de para au umerii ingusti, coapsele si postérieur orul bine evidentiate, iar intre solduri si Bust nu exista un echilibru. Tocmai de aceea, in Materie de Piese vestimentare, trebuie sa faci alegeri sigure, care sa iti acceneze calitatile si care sa aduca o balanta vizuala siluetei Tale.

Mai precis, Poti opta pentru rochiile drapate in Zona taliei, intrucat acestea ascund soldurile proeminente, Dar si pentru cele cu decolteul in V, Care atrag atentia asupra zonei superioare a CORPULUI. De asemenea, Poti miza PE rochiile voluminoase in partea de sus sau pe cele confisate DIN materiale fluide, precum voalul si satinul. Aceste modele de Rochii TI le Poti achizitiona de pe site-ul atmospherefashion.ro si Poti afla detalii aici despre metoda de Plata si comanda. 11. te avantajeaza si camasile, tricourile, rochiile Poutine drapés dans la Zona burtii. Aceste pliuri distrag atentia si camufleaza. En général, alege Rochii pentru Silueta-Mar cu Talia usor ridicata de Tip Empire. Talia urcata, Sub Bust, va Marca astfel Zona cea mai ingusta DIN trunchi si va crea impresia unei silhouette féminin.

Adesea, femeile TIND sa aleaga Rochii pentru Silueta-Mar total gresit. ELE Aleg Rochii Largos sau cu drapaje, DIN dorinta de a nu scoate in evidenta tocmai “zona cu probleme”.

Recepti