Nekategorisano

Kako će izgledati kuhinja u budućnosti ?

Da li vas svjetlucave high-tech kuhinje impresioniraju? Nas da! Ali, da li će vam se hologram na hladnjaku ili čitač otisaka prstiju na štednjaku sviđati i iduće godine i šta će biti za, recimo, 10 godina?

Za  smjernice u dizajniranju kuhinje budućnosti koja će izgledati svježe i funkcionirati sutra jednako kao i danas,  proizvođači konsultuju stručnjake koji preporučuju funkcionalnost ispred forme. Izbjegavajte impulsivno kupovanje super modernih kuhinjskih aparata i radnih stolova u najnovijoj trendi boji i umjesto toga usredotočite se na funkcionalnost i performanse prostora, pazeći da se ukapa u vaše, a ne nečije druge potrebe.
Klasično je klasično! Mišljenja smo da kuhinja budućnosti ne mora biti pretjerano usmjerena na high-tech uređaje nego na formiranje ugodnog i prostora u kojem ćemo željeti boraviti i vrijeme koje ne moramo. Najbolje kuhinje su one kuhinje u kojima možeš „visiti“, a vjerovatno neke od najvažnijih odluka i razgovora u porodici se dogode u kuhinji.

Pri preuzimanju teksta/sadržaja sa web stranice iftarskimeni.com dužni ste navesti izvor i staviti link na izvorni sadržaj!